Joomla

Top-2 Top-4 Top-5

Loopbaancoaching

U heeft het gevoel niet meer op de juiste plek te zitten, of datgene te doen dat echt bij u past? U kunt uw kwaliteiten niet voldoende benutten, of bent té vaak té vermoeid na een dag werken? U wilt dit graag veranderen, hoe?

Inspiratie en werk
Deze concrete loopbaanvragen zijn aanleiding om met elkaar in gesprek te komen over essentiële vragen als “wie bent u, wat wilt u en wat drijft u? En hoe geeft u daar op eigen wijze vorm aan, of wat houdt u tegen?” Persoonlijke wensen en drijfveren spelen hierin een belangrijke rol. Een grondige basis voor verandering en ontwikkeling ontstaat door ook zicht te krijgen op thema’s als: Waar ga ik voor? Wat geeft me energie? Waar ben ik echt goed in? Welke omgeving past bij mij? Etc. Hierdoor ontstaat een mooie balans in privé en werk. Door gerichte opdrachten en individuele gesprekken krijgt u zicht op:

•    Inspiratiebronnen, ambitie en interessegebieden
•    Passende functies/rollen en omgevingsfactoren
•    Mogelijke branches en werkvelden

De output is een concreet actieplan en een eigentijds CV. De doelen en acties zijn onderbouwd en eventueel aangevuld met scholingsadvies. Indien wenselijk is het mogelijk dit traject aan te vullen met modules die gericht zijn op het extern verwerven van een nieuwe baan, zie 'Outplacement'.