Joomla

Top-2 Top-4 Top-5

Wie ben ik?

Omdat inspireren en bewegen van mensen in mijn bloed zit, kan ik maar één ding doen: mijn spoor volgen!

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik mensen ging begeleiden. Hoe dat was nog even de vraag. Door mijn eigen ontwikkeling en ervaring is mijn drijfveer ontstaan mensen te begeleiden op cruciale momenten in hun leven en werk. Dat doe ik inmiddels sinds begin jaren 90.

Sinds 2007 ben ik zelfstandig consultant. Na zo’n twintig jaar ervaring met coaching, training en outplacement (BCR Carrière-coaching) was de stap naar het zelfstandig ondernemerschap klein. Oorspronkelijk heb ik een commerciele en leidinggevende achtergrond. Hierdoor plaats ik uw coachingsvraag in een breder perspectief. Ik ben lid van de beroepsvereniging NOLOC en heb me daarmee o.a. verbonden aan ethische en gedragsregels. Tevens ben ik senior Register Loopbaanprofessional (CMI).

Ruime ervaring, diverse opleidingen (o.a. ITIP) en een mensgerichte levensvisie vormen een solide basis voor mijn praktijk. Daarin prikkel en daag ik u uit o.a. om uw kwaliteiten aan te boren en grenzen te verleggen. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen vanaf HBO werk/denkniveau en mensen die dreigen vast te lopen. Problematiek die gerelateerd is aan burn-out en hoogsensitiviteit ligt hieraan vaak ten grondslag. Met veel plezier en passie zet ik me in voor vele cliënten en organisaties.

Lees verder over mijn werkervaring.